Weer terug in de Jeugdherberg - Reisverslag uit Osnabrück, Duitsland van Rik Plugers - WaarBenJij.nu Weer terug in de Jeugdherberg - Reisverslag uit Osnabrück, Duitsland van Rik Plugers - WaarBenJij.nu

Weer terug in de Jeugdherberg

Door: Rik

Blijf op de hoogte en volg Rik

19 April 2006 | Duitsland, Osnabrück

Jazeker beste mensen we zijn weer terug in de gemutliche jugendherberg in Osnabrück.
Na twee weken doorgebracht te hebben in een haast riante studiowoning zijn we weer back to basic.
gelukkig ben ik niet alleen. we zijn maar liefst met 5 personen in de hele jeugdherberg, 2 timmerlieden die daar aan het verbouwen zijn, 1 einzelganger die ik nog niet gezien heb en 2 mensen als ik zo vrij mag zijn mijzelf daarbij te rekenen uit Zoo Osnabrück.
gelukkig is deze azubi een stuk spraakzamer dan de vorige en we hebben dus leuk contact.
een azubi is iemand die een ausbildung doet in zoo osnabrück. een ausbildung is zeg maar een soort van mbo beroeps begeleidende leerweg of zoiets 1 dag in de week school.
isdeniewa.
het zo maar met weinig mensen in een jeugdherberg zijn heeft voor en nadelen voordeel lekker rustig nadeel soms vergeten de mensen van de jeugdherberg dat er savonds ook iemand wil eten.
omdat wij ik nu dus ook smorgens om half acht beginnen eet ik mijn ontbijt savonds en mijn brood sochtends. snap je
ik ook.
gaat op zich ook wel goed.
met de diertjes is nog alles goed. hoorde dat er in de dierentuin verbazing was over het feit dat er met pasen ook nog nederlanders in nederland waren. want in de dierentuin was meer dan 60 procent van de bezoekers nederlands. hadden mij wel kunnen gebruiken voor rondleidingen maarja ik was lekker in nederland.
nou goed ik ga maar weer eens afronden laat gerust een berichtje achter en dringende vragen kun je sturen naar Rikplugers@hotmail.com (antwoord niet altijd binnen 2 dagen) dus hele dringende zaken kun je misschien beter bellen,(als mijn accu niet leeg is) maar goed als er iets is kun je me vast wel bereiken de dierentuin is am waldzoo 3 in Osnabruck. bis bald und de gemüse houdoe.

• 19 April 2006 - 20:32

Karin:

Hoi Rik,
    Veel succes weer in de herberg! Klinkt allemaal best gezellig. Hopelijk heb je ook een fijne Paas gehad in Eindhoven.

• 20 April 2006 - 08:56

Vera:

Hoi Rik,ik heb er geen flauw idee van wanneer ik je weer zie,dus heb ik wat informatie gestuurd naar jouw emailadres.Heb je nog een tip wat te doen bij een aanval van nijl-krokodillen?(of andere kleine beestjes in Egypte?)p.s.De Zoo leek me toch mooier dan de jeugdherberg!!!Tot ziens.

• 21 April 2006 - 11:34

Mampap:

Hoi Rik, in ieder geval leuk dat je wat aanspraak hebt aan die azubi of zoiets. Hoe gaat dat met het ontbijt, moeten ze dat nu speciaal voor jou in de avond klaarzetten?
    Wat de Nederlanders betreft, kun je misschien nog wat gaan bijverdienen in de komende maanden of werkt het zo niet?
    Fijn weekend, we bellen volgende week wel als we jouw richting uitkomen.

• 21 April 2006 - 21:08

Vera:

Hee Rik, ik heb gehoord dat ze komen en ze nemen taaaassenvol mee met kaas en hagelslag en gekleurde muisjes!!Maar als ze vervelend zijn,zet ze maar bij de mieren!!! Veel plezier samen....

• 27 April 2006 - 10:47

André:

Jammer dat je weer terug moest naar de jugendherberge maar bedenk je hebt het altijd nog beter als ......???????