Op vakantie in spanje
Door: Rik
Blijf op de hoogte en volg Rik
05 Augustus 2006 | Spanje, Orba
Na een heerlijke en drukke ;) tijd in Zoo Osnabruck nu eindelijk mijn welverdiende vakantie.
In het land van de stieren en de sangria lig ik heerlijk te genieten van het lekkere weer.
op dit moment is het weer iets minder, ongeveer 28 graden en niet heel veel zon!!
op zich is het hier goed uit te houden.
Gisteren avond ben ik alleen op het scootertje het dorp in gegaan om de feesten en de stieren te bekijken. dit is mij zo goed bevallen dat ik daar ook de afgelopen nacht voor een groot deel heb doorgebracht. de stierenlopen gingen door tot ongeveer 4:15.
ik heb smiddags wat foto's gemaakt van de stieren deze zal ik ff op de site zetten.
hier dus nog alles naar wens het weer is prima en ik blijf me hier wel vermaken.
Groeten uit het zonnige zuiden Rik
27 September 2006 - 16:36
Vera:
Laatste bericht 5 aug.j.l.
Mezelf afgevraagd hoeveel jij wel niet verdiend hebt in Duitsland,dat jij 2 maanden in Spanje kon blijven!Toen het bange vermoeden dat de stieren jou flink op de horens hadden genomen!!Vanmiddag kwam ik je tegen in blakende gezondheid!!What a shame!Hebben wij je elke dag gevolgd en neem je niet eens de moeite om de site fatsoenlijk af te sluiten!!!Denk maar niet dat ik bij jou ooit een frikandel kom kopen!!Eet ze allemaal maar zelf op!
P.s.Vroeger tikte de leraar ons met een stok op de vingers.Weet je dat ik hele dikke stokjes heb?