Videotheek - Reisverslag uit Osnabrück, Duitsland van Rik Plugers - WaarBenJij.nu Videotheek - Reisverslag uit Osnabrück, Duitsland van Rik Plugers - WaarBenJij.nu

Videotheek

Door: Rik

Blijf op de hoogte en volg Rik

15 Maart 2006 | Duitsland, Osnabrück

Na gisteren nog wat rondgelopen te hebben heb ik ook nog een Mega-videotheek gevonden. Volgens mij schamen die Duitsers zich niet zo snel want waar bij ons de porno ergens weggestopt staat hebben ze hier gewoon een komplete afdeling zo groot als b.v. de videotheek in het WC woensel.
Maar goed, niet alles kan meezitten, die H*fters (ik bedoel natuurlijk die wel willende zeer vriendelijke mensen van de videotheek) willen mij niets verhuren omdat ik geen vast adres heb in osnabruck.
maarja jammer. Mam ik zal je tip ff natrekken alleen denk ik wel dat ik een goede warming up gehad heb voor ik er ben want ik denk dat het lopend ruim 45 minuten is. de reacties op mijn site vind ik super.
Vandaag moest ik ook ff de kale takken uit het verblijf van de mieren halen en er nieuwe in doen. Heeft iemand van jullie al eens in een hoop mieren geroerd... nou kun je beter niet doen.
ik had handschoenen aan maar daar hadden die mieren geen boodschap aan. zij klommen gewoon op mijn blote arm verder.
er zijn verschillende mieren, kleintjes en hele grote zoals ik gisteren op de foto heb gezet. laat nu net zon grote op mijn arm kruipen. aangezien ik gezien heb hoe hard ze kunnen bijten besloot ik hem maar voor te zijn ik had mijn handen vol met takken en wilde zijn beet niet afwachten. ik moet wel zeggen dat stefan een beetje vreemd keek toen ik zei dat ik een mier gebeten had ipv andersom. er zit overigens geen vreemde smaak aan.
de mieren doen het goed, we hebben vandaag fotos gemaakt van de oude opstelling voor het verslag maar helaas ben ik het fototoestel vergeten mee te nemen naar het internetcafe dus die komen nog.
tot zover. de groeten en bis wiederzehn of zoiets.

• 15 Maart 2006 - 19:57

Oma:

Heb net je site bij Marieke even bekeken. Leuk om te lezen hoe het met je gaat. Je moeder zorgt wel dat ik af en toe je berichten lees want ik heb zelf natuurlijk geen computer.
    Veel succes en veel genot met je mieren. Ze zijn toch nog groter dan ik dacht.
    Groetjes, oma

• 15 Maart 2006 - 20:01

Hans:

Lees ik eerst dat je wat lekkers voor op de kamer gaat halen, lees ik vervolgens dat je in de pornoafdeling van de videotheek staat. Wat moet oma daar wel niet van denken ;-)

• 15 Maart 2006 - 20:57

Flip:

Ik vraag me af of je nu ook een mierenneuker wordt

• 15 Maart 2006 - 22:00

Marcel:

Ik denk dat het eerder een Ameisenficker is dan. :D

• 15 Maart 2006 - 22:40

Stefan Bramkamp:

Hallo Rik hab dich gefunden lol
    Hast ja gar nichts davon gesagt das du eine Homepage hast.
    Schöne Grüsse von den Amüsen :-)

• 16 Maart 2006 - 08:49

Piet Van Der Putten:

Sorry Rik dat ik het verschil niet gezien had tussen jou en de miereneter, misschien toch een andere bril kopen
    Hartstikke tof, ik wist niet dat je stage ging lopen in de Zoo en dan nog wel in Duitsland was België (Antwerpen) niet ver genoeg?
    IK wens je nog veel succes en blijf weg uit die videotheek, wat moeten die mieren wel niet denken?
    Groetjes Piet van der Putten.

• 16 Maart 2006 - 15:45

Wilma:

Hallo Rik,
    Een toffe site. Ik zal zeker de verdere berichten en ontwikkelingen volgen. Met het project van de mieren zal het wel goed gaan, maar dat sporten....!! Daar ben ik zeer benieuwd naar. Jammer dat het niet zo gezellig is in de herberg, zijn er geen klokken die vlugger lopen? Er zit dan maar een ding op, heel hard werken dan val je meteen in slaap als je op je kamer bent!!!
    Ik heb inderdaad nog nooit zo'n grote mier gezien en dat ze bijten tot bloedens toe? Ik wens je veel succes en tot ziens