Fiets gestolen
Door: Rik
Blijf op de hoogte en volg Rik
16 Maart 2006 | Duitsland, Osnabrück
Ik moet wel zeggen dat het voor veel mensen niet gebruikelijk is om zo aan een fiets te komen maarja ik woon in de vrijheidswijk in leeuwarden en daar zijn we niet anders gewend. Voor degene die niet uit de vrijheidswijk komen, deze fiets stond langs de kant van de weg op de avond dat het grofvuil werd opgehaald. het enige wat er aan moest gebeuren was het achterwiel rechtzetten en een nieuw boutje bij de zadelpin. dus jetzt heb ik een fiets.
verder niet veel nieuws alleen is het wel heel makelijk omdat ik nu wat verder weg kan komen dan lopend.
Ik ben vandaag naar de duitse versie van Fitness first geweest en het ziet er daar goed uit dus Rik gaat sporten, voor diegene die denken dat ze dat niet goed gelezen hebben nogmaals RIK GAAT SPORTEN..
Nu ik een fiets heb, heb ik ook maar een plattegrond van Osnabruck gekocht anders kom ik misschien savonds niet meer thuis....
nou ik ga zo weer verder op mijn mooie fietsje terug naar de jeugdherberg en dan zullen we wel weer zien wat we verder nog gaan doen komenende week. Ik houd jullie op de hoogte. De Groeten
16 Maart 2006 - 18:01
Mampap:
nou hoe noem je het dan? Fiets gevonden? Klinkt in ieder geval een stuk beter. Het is natuurlijk wel handiger dan alleen maar lopen. (wordt je zo moe van...) Goed dat je gaat sporten, wordt het misschien nog iets met de conditie. Hoe is het verder in de herberg? Al wat kennissen gemaakt? En hoe is het warm eten? Echt duits of valt het mee?
We horen het nog wel.
groetjes, papa en mama. -
16 Maart 2006 - 18:02
Marieke:
Zo dus nu ga je Osnabruck echt verkennen.Heel slim dat je een plattegrond hebt gekocht want jou kennende komt da anders nie goed.;)
Nou succes met sporten ben benieuwd.
Groetjes Marieke
P.S. Leuk dat je begeleider ook een berichtje geplaatst heeft. -
17 Maart 2006 - 20:51
Marcel:
RESPECT! De ware student :D -
17 Maart 2006 - 20:51
Marcel:
Behalve het sporten dan dat is te actief -
18 Maart 2006 - 11:43
Fons:
ha die rik; al wat gewend in het Deutsche?
Ingrid zegt indien de mieren bijten gewoon slaan; baasje bijten meppen;
succes and keep in touch -
19 Maart 2006 - 11:19
Jan:
He Rik
Wie gehts ihnen, schon freunde gemacht mit die affen im tiergarten? I see, du hast ein schones fahrad gesloten aber es ist ein fahrad fur madchen, jetzt noch ein schones madchen und du kanst hinter auf das fahrad sitzen. Und noch etwas, es ist kein licht auf das fahrad, so vorsicht im dunkel und trink nicht zuviel dan komst wieder immer zu hause.
Noch veilen spass, biss bald -
19 Maart 2006 - 12:18
Inge (V):
Yo Rik!tip...1
niet teveel in 1 keer gaan sporten he..krijg je spierpijn van. Das net zoiets als naar school fietsen met de leeuwardense stormen..schiet nie op!
Veel plezier iig ennuuh kom niet te gespierd terug he...
toedeloe
inge