Er lebt nog - Reisverslag uit Osnabrück, Duitsland van Rik Plugers - WaarBenJij.nu Er lebt nog - Reisverslag uit Osnabrück, Duitsland van Rik Plugers - WaarBenJij.nu

Er lebt nog

Door: Rik

Blijf op de hoogte en volg Rik

30 Maart 2006 | Duitsland, Osnabrück

Hallo beste kijkbuiskinderen.

het is weer even geleden dat er nieuws kwam uit het duitse oelie oelie bos.
dit is mede te danken aan het feit dat ik van vrijdag t/m dinsdag in nederland ben geweest. dit omdat er het weekend geen plaats was in de herberg en ik dinsdag naar een zinloos stukje verplichte scholing moest genaamd "adviesvaardigheden" nou een advies: als je er onderuit zou kunnen komen, Zeker doen!!
maar goed we zijn weer in duitsland voor een paar dagen want dit weekend ga ik alweer terug naar NL nl. heerenveen waar ik een optreden heb op zaterdagavond.
na dit spetterende optreden waarbij wij als orkest stukken van bekende disney films begeleiden (film op groot scherm) zal ik zondagmorgen weer vertrekken naar Eindhoven om daar de heugelijke viering van ons oma d´r 81 verjaardag bij te wonen.
en uiteraard gaan wij maandag weer terug naar duitsland.
ik ben dus wel een beetje een kilometervreter.
Ik leef nog steeds het gaat lekker op stage. maar wel een klein dingetje.
Hoewel ik duidelijk aan het begin gezegd heb dat ik niet duits kan schrijven zou mijn begeleider toch graag mij stuk willen lezen, hij kan geen woord engels...
nu ben ik dus een beetje aan het zoeken naar een oplossing. ga even vragen of de school hierin mee kan werken.
voorlopig ga ik lekker in het engels verder volgende week is Stefan er weer en dan kan ik ff vragen of er evt. budget voor is om het te laten vertalen.
Voor de voetbalfans..
Ik heb hellaas geen kaartjes voor het WK en het ziet er naar uit dat dat zo blijft.
wel heb ik het er met colega´s over gehad en zij zeggen dat als we met een paar Nederlanders komen dat we dan beter met veel kunnen zijn!! hihi
ik heb trouwens al wel een paar mensen hier jaloers kunnen maken dat ik met PSVers wedstrijdje heb gedaan.
nieuwe fotos heb ik nog nie echt dus dat komt nog wel een keer. ga nu maar weer afsluiten ben zondag in eindhoven dus voor de mensen die ik daar tegen ga komen tot dan en anders tot later houdoe grus got

• 31 Maart 2006 - 09:12

Karin:

Het klinkt allemaal goed! Veel plezier met het optreden in Heerenveen. Is dat in de schouwburg? Ik ga daar 6 april naar Gerard van Maasakkers. Die friezen hebben wel smaak, dat ze hem als Brabander daar laten spelen. Dus in een week twee keer Brabants glorie in Heerenveen, van jou en van Gerard!
    Fijne dag ook zondag met je oma's verjaardag,
    Karin

• 31 Maart 2006 - 10:08

Marieke:

succes zaterdag met je optreden.
    ik zie je zondag wel bij oma, hoelaat ben daar???

groetjes Marieke

• 31 Maart 2006 - 15:34

Mampap:

Hoi Rik,
    ook van ons natuurlijk heel veel succes zaterdag. Maar dat zal wel lukken denk ik.
    Tot zondag.

• 02 April 2006 - 18:27

Maiky:

oeps te snel hee rik leuke site maar zet er n paar aqua fototjes op om wat ideeen op te doen groetje ik ga je zien

• 03 April 2006 - 15:21

Wilma Brouwer:

Leuk, om zo op de hoogte te kunnen blijven van je Duitse en Friese avonturen.
    Groetjes en tot mails/ziens

• 01 September 2011 - 12:30

Lara Croft:

Kan geen Duits schrijven??? Meneer Meulens zou zich omdraaien in zijn graf! (Voorzover hij er al in ligt... Hoe minder zielen, des te meer vreugd...)