Verhuisbericht
Door: Rik
Blijf op de hoogte en volg Rik
03 April 2006 | Duitsland, Osnabrück
vandaag ben ik verhuisd. niet alleen ben ik vanochtend vanuit eindhoven naar osnabruck gegaan, ik zit ook nog eens op een andere locatie dan voorheen. (jeugdherberg)
op dit moment zit ik in ieder geval voor 2 weken in het gastenverblijf van de dierentuin. dit houdt in:
tweepits electrisch kookstel, tv, koelkast, douche, toilet, bed, voldoende ruimte en onbeperkt toegang tot de dierentuin. dit laatste omdat het huisje in de dierentuin staat. mijn dichtste buren zijn de giraffe.
fotos staan bij dit berichtje kun je ff kijken.
het nu volgende stukje is alleen bedoeld voor mensen die ook geintereseerd zijn in een van mijn hobbys Aquaria.
voor een ieder die ideeen op wil doen of die gewoon wil zien hoe ook mijn bak eruit ziet zijn er ook een paar fotos van mijn bak en andere bakken in osnabruck bijgesloten, meer fotos van de dierentuin op www.stefan-bramkamp.de
ik ga nu boodschappen doen want ik kan vanaf vandaag dus koken hoi hoi. eitje op brood!!!!
Het avontuur gaat verder en er komt nog heel veel meer, maar niet meer vandaag maar de volgende keer. wil je weten hoe het avontuur dan verder zal gaan kijk op Rikplugers.waarbenjij.nu en laat je gaan.
03 April 2006 - 21:00
Mampap:
Nu je het bericht hebt aangepast, slaat mijn vorige berichtje natuurlijk nergens meer op.
Maar goed, ziet er goed uit daar. Daar kun je het wel uithouden denk ik.
Heb je daar ook telefoon?
Groetjes, -
03 April 2006 - 21:32
Marieke:
hoi hoi,
Dit zier er beter uit dan je kamertje in de jeugdherberg.
Scheelt een hoop centjes en nu hoef je de badkamer niet meer als koelkast te gebruiken!!
En een handig voordeel is dat je nu langer in je bed kunt blijven liggen omdat je nie meer die berg over hoeft hihi.
Veel succes in je nieuw onderkomen.
Groetjes Marieke -
05 April 2006 - 11:59
Vera:
Hee, jij zit daar gaaf te wonen midden in de dierentuin!!Dat lijkt me een droomplaats om 's nachts al die geluiden te horen, net als in Kenya!Mag je er niet blijven?Hier door het weer nog steeds geen last van mieren!! See you soon,groetjes en geniet ervan.p.s.Mooie Zoo.... -
06 April 2006 - 16:44
Maiky:
hee rik nice hokske daar kunde 't wel ffkes uithouwe!! levn al men vissen nog oh en de groete aan josh van suus natuurlijk gr ik ga je zien. -
09 April 2006 - 17:48
KAMPIOENEN!!!!!!!!!!!!!!!!!! JAH! wie denkte -
09 April 2006 - 17:48
KAMPIOENEN!!!!!!!!!!!!!!!!!! JAH! wie denkte -
09 April 2006 - 17:53
Hesther:
Hey Rik,
Leuk zeg je site! Mooie foto's!! Lijkt me erg leuk om eens te overnachten in de zoo, ziet er erg leuk uit je stekkie!Ook erg aparte buren...haha! ;-) Ben je nu ook volop aan het sporten??
Heel veel succes met je stage, we spreken elkaar wel weer.
Was trouwens erg leuk dat je mee kwam naar de verjaardag! :-)
Hesther -
11 April 2006 - 19:33
Nicole:
Hey rikske, Hoe is het met je? Hier is alles super PSV is kampioen geworden dus dat was een leuk feestje. Tot snel weer x Nicole